Post by mihorfoversca on Mar 16, 2022 2:45:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ABC News - US \u0026 World News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack oyunu (sınırsız para) ▞▞▞
▞▞▞ ABC News - US \u0026 World News 2022 version ▞▞▞
Reklamları seviyorsanız bu harika bir uygulama. Yarım sayfa reklamlar (çoğu zaman) ve zamanın geri kalanında tam sayfa reklamlar alırsınız. kaldırdım.
En son sürüm yüklü olsa bile çok fazla çöküyor
Tamam
Korkunç taraflı bir haber kaynağı. Güvenilir veya doğru değil. Gazetecilik bütünlüğünün bir görüntüsü olmadan aşırı sola yaslanmış. TAVSİYE ETMEYİN
Ah!, bu uygulamayı 0 yıldızla değerlendirmeyi ne kadar isterdim...hiç şüphe yok ki bu, telefonumdaki 100'den fazla uygulama arasında EN KÖTÜ PERFORMANSLI uygulamadır...2-5 dakika içinde donuyor ve/veya çöküyor. her seferinde uygulamayı açmanın !!! Bu, diğer Haber Uygulamalarımdan veya diğer dönemlerimden hiçbirinde HİÇBİR ŞEKİLDE OLAMAZ!...NBC, CBS veya FOX ile değil!!!...karşılaştırıldığında genellikle kusursuz performans gösterirler.
Bir makaleyi okuduktan sonra, daha fazla makale görmek için ana uygulama ekranına dönüyorum ancak ekran yukarı kaydırılıyor. Nerede olduğumu bulmak için aşağı kaydırmam, bir makale okumam ve ardından tekrar yukarı kaydırmam gerekiyor. Tamamen rahatsız edici.
Uygulamayı güncellediğimden beri görebildiğim tek şey, daha önce hiç görmediğim iki kişiden gelen gecikmeli haberler. Artık canlı tv göremiyorum, App'i indirmemin nedeni buydu. Bu yeni şeyden nefret ediyorum. hiç yardımcı olmuyor.
ABC News, en son ve kapsamlı kapsama ile en ilginç haberleri sunar. En iyisi için ABC News'e gidin.
Uygulama en başından beri yanıt vermiyor. Bekle, bekle, bekle, bekle, geri bildirim gönder. Kaldır.
ABC , maaaaybe' en az taraflı haber kuruluşu .soldan yana özür dilerim , üç yıldızdan daha iyisini yapamaz. Trump Resist'inizi sonlandırın.
Küçük resimler her zaman haberlerle eşleşmez. Çok fazla ek kategorisi var. Belirli kategorileri izlemek isteseydim, uygulamayı kurduğumda onları seçerdim. Bir süre kullanacağım ve bahsettiğim sorunlardan dolayı sileceğim. Seçimlerinde ve haberlerinde amatör. Haberler neden CBSN web sitesi gibi olamıyor?
sık sık çalışmayı durdurur.
Güncellenmeden önceydi. Şimdi her makaleyi orada hiçbir şeye kaydırmıyor. En son hangi gereksiz makaleyi okumaya çalıştığımı hatırlıyorum. Ne acı. Ya Bozulmadıysa daha da kötüleştirmeye çalışmayın
Çalışırken uygulamayı sevin, ancak günümüzde her seferinde çöküyor. bekar. zaman. açıyorum. Sosyal medya kullanmıyorum, bu yüzden haber uygulamanız yıllardır yardımcım oldu. sanırım işe yarayan başka birini aramam gerekecek...
Videoların yüklenmesi/oynatılması sonsuza kadar sürer.
Eskiden en sevdiğim haber uygulamasıydı. Bugün kaldırdım ama. En iyi manşet hikayeleri artık daha sık olarak açıkça politik bir yöne meyilli yazarlar tarafından yazılıyor (hikaye ayrıntılarına ve yazarın Twitter sayfalarına bakın - yikes ). Beni etkilemeye çalışmayan bir haber uygulamasına geçme zamanı.
Gözlük takmıyorsanız, bu uygulamadaki metni okumak için onlara ihtiyacınız olacak
vay gerçekten mi? haber ve görüş farkını öğrenmeleri gerekiyor. gazetecilik değil, propaganda veya reyting avcıları gibi karşımıza çıkıyor.
ABC News - US & World News Nachrichten & Zeitschriften zbn
Berbat!! Birden fazla haber makalesini, beni en üste tekmelemeden okumak isterim. Lütfen düzeltin.
Makaleleri okumaya çalıştığımda hala kilitleniyor (8 Ekim)
en iyi ihtimalle vasat
ABC benim favori haber kanalım, ancak bu uygulamanın yüklenmesi sonsuza kadar sürüyor. Her makale aynı şey. Kaldırmalıyım, ancak bir noktada düzeleceğini umduğuma karşıyım.
Haberlerde iyi
Tercih ettiğim Haber kaynaklarından ve uygulamadan biri AMA neden Chromecast'e yayınlanamıyor. Bu çok büyük bir eksiklik.
Raporlamayı beğensem de uygulamanın kendisi çok yavaş yükleniyor. Yeni hikayelere tıklamak eşit derecede yavaş ve sinir bozucu. Ayrıca beni tıkladıklarımdan tamamen farklı hikayelere götürecek veya tamamen çökecek. Uygulama bunun düzeltildiğini söylüyor, ancak güncellemeden sonra bile hala bir sorun.
Grafikler gösterilen hikayeyle asla eşleşmez. Düzenli olarak güncellenmez, hikayeler bazen 2 günlüktür
Neden birdenbire en başa dönüyor Her hikaye okuduğumda. Çok çok sinir bozucu. Lütfen bu sorunu düzeltin.
Korkunç deneyim. uygulama durmaya devam ediyor ve bu da onu pratik olarak kullanılamaz hale getiriyor. Hayal kırıklığına uğradım. ABC'den daha iyisini beklerdim.
Dünyada neler olup bittiği hakkında sizi bilgilendirmek için harika bir uygulama, ancak aynı eski eklentiler biraz mide bulandırıcı, bu uygulama için artık geliştirici yok !!!!!!!!!!!
Tüm büyük haber uygulamalarına sahibim (CNN, NBC, CBS, FOX, vb.). Bu, yüklemede EN YAVAŞ, birçok harici hikaye bağlantısı bozuk veya çalışmıyor. Çok hayal kırıklığına uğramış.
Benim için biraz fazla solda.
Çok yavaş. Bazen bir başlığa tıklandığında tamamen farklı bir makale yüklenir. Ara sıra meydana gelen aksaklıkların üstesinden gelebilirim, ancak navigasyondaki hız eksikliği dayanılmaz.
Beyblade Burst Rivals પઝલ nkp
ABC News - US & World News Xəbər və Jurnal wiuq
Yüklemek çok yavaş.Sürekli yanıt vermiyor, gezinmek çok yavaş.Diğer APS haberlerinde bu sorunları yaşamayın.lütfen düzeltin.
Bu uygulamanın nasıl bu kadar kötü olabileceği şok edici. Video oynatma korkunç. Reklamlara olan ihtiyacı anlıyorum, ancak video hiçbir zaman buharlaşmıyor.
Anında iletme bildirimleri kapatıldı ve hala görünüyorlar
15-20 saniye oynadıktan sonra bu cihazda çalmıyor diyor. Samsung Galaxy Note 10 5 G. Sucks.Bazı ülkelerde Bios performansına göz atarken çok fazla zaman ayırın
Sahte Haberler bolca. Mslsd veya CNN kadar kötü değil ama yine de oldukça kötü. İnce bir başyazı olmadan burada bazı gerçek haberleri bulmaya çalışın.
İstenmeyen bildirimler gönderir
Singapur'da abc TV alabilir miyiz?
ABC News - US & World News News &
İçin. Geceleri kedi ve ben uyuyamadığımızda
Başlamak için ana ekranda "haberler" kelimesi siyah olmalıdır. İkincisi, uygulamadaki alt çubuk, bir genç tarafından bir araya getirilmiş gibi görünüyor. Çok düzensiz. Son olarak, tüm arayüz gecikmeli.
ABC News - US & World News Xəbər və Jurnal wiuq