Post by mihorfoversca on Mar 16, 2022 2:48:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq (çox qızıl) ▞▞▞
▞▞▞ Math Workout - Math Games 2022 version ▞▞▞
Bu, çox heyrətamizdir və uşaqların öyrənməsinə kömək edir və mən bunu həqiqətən sevirəm, bu mənə çox kömək etdi bu oyun üçün təşəkkür edirəm!😁😁😁😁😁
Math Workout - Math Games Pendidikan uzl
Heç başlamadı. Sadəcə fırlanan mavi kvadrat. Nə olacağına əmin deyiləm, amma belə deyil.
Düşündüyünüz şeyi dəqiq edir. İstifadəsi asandır. Heç bir nasazlıq görmədim. Səylərinizi qrafikləşdirmək üçün əyləncəli xətt qrafikləri. Bəli.
Yataq deyil gözəl keyfiyyətli və əyləncəli oyun
gh sh kar yr yumurta j hr 3
Math Workout - Math Games Образование xoc
Proqram çox gözəldir
Çox faydalıdır
Yaxşı məşq
Cavabınız üçün təşəkkür edirik!! Oyunda rəqabət necədir! Dave kompitasiyası təkmilləşdirmək üçün lazımdır #müsabiqəni ortaya çıxarmaq. təşəkkürlər!!
Əla oyundur, amma bilmirəm niyə hər taymerə avtomatik olaraq 30 dəqiqə əlavə edir. Viktorinanı 2 dəqiqə 30 saniyəyə tamamlasam, 32:30:000 göstərəcək. Bu problemi həll edin və 5 ulduz qazanın.
gözəl
yaxşı idi
Düşünürəm ki, bu proqram qeyri-adidir, məndə evdə təhsil almaq üçün uşaqlarım üçün var və onlar ondan istifadə edərək çox şey öyrəniblər!
Gözəl iş, lakin raundun nə vaxt başa çatdığına dair çatışmazlıqlar var ki, yüksək ballarınızdan nə qədər uzaq/yaxın olduğunuzu görə biləsiniz.
Math Workout - Math Games Læring jzt
Yaxşı oyun Mən bu oyunu yüz dəfə oynayıram bu oyun çox yaxşıdır❤❤❤
Bu proqram vasitəsilə böyük beyin məşqi
Açılmayacaq
Riyaziyyat bacarıqlarımı təzələmək üçün gözəl və sürətli bir yol. Təkmilləşdirmə üçün heç vaxt gec olmayın və həmişə yeni və həyəcan verici bir çağırışa hazır olun.
Çox sadə dizayna malikdir və yaxşı işləyir. Loqo mənim kalkulyatorumun loqosuna bənzədiyindən başqa heç bir şikayətim yoxdur, ona görə də bəzən onları qarışdırıram ^^ Baxmayaraq ki, böyük bir şey yoxdur.
Bu riyaziyyat proqramı mənə zehni riyaziyyat bacarıqlarımı gücləndirməyə kömək edir. Mən bunu çox tövsiyə edirəm. Əla proqram!
Mən şikəstedici narahatlığım var və bu proqram əladır, çünki o, sizin üzünüzə taymer vurmur, davam edin, bu, əladır.
IQ testi üçün ən yaxşı proqram
Bu, çox maraqlıdır, mən sadəcə aap-ı bəyənirəm
Uşaqlarım bu proqramı sevirlər və ondan tez-tez istifadə edirlər, özlərini daha sürətli bitirmək üçün məşq edirlər. Qeydə alınmış vaxtları sıfırlamaq imkanı varmı?
Math Workout - Math Games Edukasyon glw
Zəhmət olmasa qaranlıq rejim və kvadrat kub əlavə edin, həmçinin sual sonsuzluğunu da əlavə edin ki, mən 1 saat heç bir narahatçılıq olmadan məşq edə biləm.
Math Workout - Math Games શિક્ષણ luz
bu günə qədər proqramı sevirəm! Mən görmək istərdim təkmilləşdirmələr üçün rəy qaranlıq mövzudur və istifadəçi seçimindən asılı olaraq sil düyməsini sola və ya sağa hərəkət etdirə bilmək üçün klaviatura üçün fərdiləşdirmədir.
Pro getmədi. Mən yalnız asan səviyyədəyəm. Bu gözəldir. Sadə suallar, lakin qarışıq bölmədə sizi düşündürmək üçün kifayət qədər dəyişir.
Super proqram 👌 məşq etmək üçün gözəldir.
Zəhmət olmasa qara ekran əlavə edin
Riyaziyyatın əsasları üzərində işləmək üçün əla proqram. Fikrinizi daha sürətli düşünmək üçün əla təravətləndiricidir.
Dolphin Emulator Arkadne igre angl
İstifadəsi asandır və lazımsız reklamlar yoxdur.