Post by mihorfoversca on Mar 16, 2022 2:51:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixicade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixicade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za beskonačan novac ▞▞▞
▞▞▞ Pixicade 2022 version ▞▞▞
Ne mogu ni preuzeti aplikaciju. Očistio sam sve s telefona i još je na čekanju. Imate li problema s aplikacijom? Mogu li preuzeti na laptop?
Ne radi jebeno
Ova igra je super, morate je isprobati pa vjerujte mi
Ovo je glupa igra koju sam pokušao prijaviti, ali neće mi dopustiti da je neobrazovna za mene je glupa.i popravi svoju igru!
Zabavili smo se s obitelji i prijateljima stvarajući vlastite igre. Jedina stvar koja je bila komplicirana je da kada bismo slikali našu igru, aplikacija bi čitala pogrešne boje, posebno zato što se dok prelazite na razinu ili prelazite na sljedeću knjigu boje mijenjaju pa ponekad ne bi radila. Osim toga preporučam Pixicade! Svidjelo mi se.
Razočaran sam stalnim zatvaranjem aplikacije dok se igram sa svojim sinom. Molimo da ovo popravimo
Kad pritisnem kreiraj račun, piše "molim da oglas vrijedi mjesec i godinu" I JESAM
Imao sam sreću da besplatno isprobam sustav #Pixicade putem #Tryazona. Imao sam Pixicade party. Gosti su bili smanjeni zbog Covida, ali smo i dalje uživali. Ovo je tako zabavan sustav. Djeca su voljela svaku minutu toga. Vidjeti njihova lica kada je njihov vlastiti crtež oživio pred njima bilo je neprocjenjivo. Igra nikad ne stari zbog činjenice da su oni kontrolirali što je igra i o čemu se radi. Roditelji su ga voljeli jednako kao i djeca.
Dajem ovoj aplikaciji 1 zvjezdicu. Možda je to odličan koncept, ali ima problema. Nabrajam ih samo 2 jer bi ovo bilo predugo. Prvo, aplikacija nije sjajna. Aplikacija Pixicade neophodna je da biste mogli koristiti svoj komplet. Ali ako aplikacija ne radi/radi ispravno ili nemate kompatibilan uređaj, koja je svrha? I drugo, treba poboljšati samu aplikaciju, čak i sam pixicade kit. Zgodno je koristiti funkciju dijeljenja, ali po cijeni od 0,99 USD? Zašto bi to kupio? Ne kupujte komplet.
Moja obitelj voli ovo sjajan način podučavanja i zabave. Kombinira ljubav prema crtanju i igranju video igrica u jedno.
Tako cool 😎
Previše tvrdo
Pixicade Ta’lim dsxj
Ovo je preskupo. 35 dolara samo za nekoliko razina? i plus kada su vaše razine igranja zaslon je preširok i sve je pisanje jednostavno glupo.
Tako zabavno. Sva naša djeca vole dizajnirati igre za prijenos i pretvaranje u igre.
Aplikacija se stalno ruši i ne otvara se!
Potreban rad. Sama aplikacija je neugodna za navigaciju. Trenutačno ne mogu kreirati vlastitu igru, samo ispadne pogreške. Svaki put kada dođe do pogreške morate se ponovno prijaviti. Iskreno, očekivao sam bolju upotrebljivost
Imao sam zabavu preko Tryazona. Za moju obitelj i prijatelje bilo je jako zabavno igrati. Odrasli i djeca svih uzrasta jako su se zabavili igrajući se s ovim.
Ne mogu ni napraviti račun pa ako to možete popraviti, to će mi se jako svidjeti
JWA Field Guide for Jurassic World Alive Hordiq eeci
Stavio sam listopad 2012. za svoj račun, ali pisalo je da nije valjano, to me uznemiruje, neka svi datumi i godine budu valjani ili mi reci što sam pogriješio.
Zabava
To je cool, ali malo griješi
Sviđa mi se koncept i sve, ali aplikacija je stala prije nego što se uopće dovršila učitavanjem. Ušao sam u postavke svog telefona i dozvolio aplikaciji da koristi kameru mog telefona, ali i dalje ne radi. Ako netko ima ideju kako bih to mogao popraviti, bilo bi super.
KRASNA IGRA!! Izgleda bolje u kompletu igra je kvarila i igra je činila da se moj lik raspada Ne kupujte otpad od 20 dolara
Aplikacija pokvarena ne pokreće se
Dobro dobro volim dizajn igaraNe znam zašto se stalno zaustavlja u metrou putem mobilnog. Igram ovu igru svako jutro, možete napraviti do 600 igara, sada sam aplikaciji dao 5 zvjezdica koje radite
Ugostila sam tryazon Puxicade party i djeca su se sjajno zabavljala crtajući razne slike i pretvarajući ih u video igrice. Bili su zadivljeni, zabavljali se satima, svakako bih preporučio ovaj proizvod svima koji imaju djecu. Rudy jen
Pixicade Læring zrej
Podovi stalno nestaju i moj avatar pada
Moja djeca su stvarno uživala stvarajući vlastite igre! Ponekad je aplikacija malo spora ili nefunkcionalna, ali je kreativna i dobro osmišljena za sate zabave!
Nije baš dobro s borbom s veslom jer je uvijek pobjeđivao prvi igrač.
NEĆE SE PREUZET!!!!
Zabavno je raditi pokušaje i pogreške i shvatiti što radi, a što ne, te naučiti mnoge STEM koncepte dok se zabavljati. Osim toga, možete izazvati druge da pobijede vašu igru i spremite svoju igru za kasnije igranje!
Napravim igru, u redu je
Nemam mišljenje ali kako da stavim mjesec i godinu? Na primjer na koji način? Neće uspjeti. Nemam pojma zašto
Ne radi
Donio sam ovo za svog autističnog sina za kojeg rado stvaram njegove vlastite igre, ali iz nekog razloga to ili naziva greškom, učinite da avetor nije u redu ili se kvari na njegovoj kreiranoj igri tijekom igranja, mislio sam da je to dobra ideja, ali sada sam razočaran.
Zašto se aplikacija ne preuzima? Piše na čekanju i nikad ne počinje preuzimanje. Zašto?
Sviđa mi se, ali igra će se rušiti gotovo uvijek kada pokušavam stvoriti igru, popravite ovo!
Ova igra se srušila tri puta zaredom! Kakav rascjep.
Upravo sam dobio ovo i zamračivanje ekrana. Pokazuje bljesak zaslona, a zatim postaje crn. Nadamo se da će popraviti greške.
Dobro
Ne sviđa mi se igra, isprobavam sve, to je prevara, ne gubite vrijeme igrajući ovu igru
Vrlo zabavan, kreativan, interaktivan način da svoju djecu zainteresirate za učenje razvoja igara u ranoj dobi. Korisnička podrška je najbolje što sam iskusio u dugo vremena. Ako imate djecu ili ste i sami igrač. Svakako preporučam ovaj proizvod!!
Pixicade Læring cbpo
zabavno za djecu i odrasle, ali je bilo teško napraviti račun
Ne možete prijeći fazu registracije. Stalno govori poslužitelji izvan mreže, a kad se serveri vrate, onda ne mogu provjeriti roditeljsku e-poštu. Bezvrijedno i razočarano kupio sam igru pixicade box za svoje dijete.