Post by mihorfoversca on Mar 16, 2022 2:57:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za neskončne točke ▞▞▞
▞▞▞ Math Workout - Math Games 2022 version ▞▞▞
Ne začnite
prosim brez brisanja messengerja, prosim😢😢
Dobra potreba po nadgradnji
Ta aplikacija je dobra 👍 za izboljšanje hitrosti izračuna.
všeč mi je aplikacija do zdaj! Povratne informacije za izboljšave, ki bi jih rad videl, je temna tema in prilagoditev tipkovnice, da lahko premaknete gumb za brisanje levo ali desno, odvisno od uporabniških želja.
Občutljivost gumbov je rit. Moram pritisniti "1" kot 8-krat, da se registrira. Gumb se celo odzove tako, da pokaže, da sem ga pritisnil, vendar se ta ne prikaže. Te razjezi, ko si prizadevaš za hitrost in ni "gumb za vrnitev"
čas matematike je veliko boljši
Aplikacija je v redu in upam, da mi bo to pomagalo pri učenju časovnih tabel
Itssss preveč haaaaaarrrdddd
Hitro se zabavajte kot dobro ogrevanje uma
Sovražim matematiko
zelo lepo in všeč mi je nastavitev težavnosti, ki je super, bi priporočal za vadbo pri matematiki pred ponovnim začetkom šole
Lahko vam pomaga pri izdelavi awnserja, daje vam awsers, ne vem zakaj
Na začetku je aplikacija dobra, vendar se čez nekaj časa iste možnosti ponavljajo ves čas.
Igra mi je všeč, vendar se časovnik začne ob 30:00
Številčna ploščica se ne odziva. Včasih moramo večkrat pritisniti isto številko, da se registrira. Ta pritožba je bila podana v prejšnjih pregledih in razvijalec trdi, da dela na izboljšanju te aplikacije, vendar še vedno ni napredka.
Mana Chacha
To je enostavno narediti, vendar ne morem spremeniti težavnosti ali števila vprašanj
Ta aplikacija je tako neverjetna. Je izjemno preprosta za uporabo in je odličen način za izboljšanje mentalne matematike.
nyc
Imam grozljivo tesnobo in ta aplikacija je odlična, ker ti ne udari časovnika v obraz, kar tako naprej, super je.
Neverjetna aplikacija, res jo cenim, vendar ne morem spremeniti težavnosti matematike, vendar je še vedno zelo uporabna
Dobro za osnovno prakso
Občutljivost je nizka
Math Workout - 數學遊戲 教育 yglz
To je predobro 😁😀
Math Workout - Math Games Освіта bvly
Math Workout - Math Games Edukacja ybw
dataDex - Pokédex for Pokémon Araçlar flb
Čista in uporabna aplikacija za vadbo miselne matematike. Vendar pa je vsakič, ko sem nastavil čas za obvestila, aplikacija zamrznila. Odstranjeno, žal.
Dobro, vendar potrebujem več tem
Všeč mi je ta aplikacija. Uporabljam ga že nekaj dni in zdaj se počutim veliko bolje.Pri tem ne bi ničesar spreminjal. To je točno tisto, kar sem potreboval, različne ravni in možnost, da se ne obremenjujem s časovnikom.
Lepa aplikacija
Brez plačilne stene. Zaenkrat brezplačen brezplačen dostop, razen če želite preobleke po meri. Oglasi me ne moti
Aplikacija je tako neverjetna, vendar potrebuje boljšo predstavitev
Fantastična aplikacija. Prosimo, da zaženite spletno tablo s semaforji ali tekmovanje!