Post by mihorfoversca on Mar 16, 2022 3:19:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Dino Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Dino Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kaynağı artırmak için hile kodu ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Dino Park 2022 version ▞▞▞
Bu oyun biraz havalı ama sonunda benekli yumurtayı bulduğumda, yumurtadan çıkması için 26 saat bekledim ve sonunda yumurtayı gördüğümde, bu onu son görüşüm oldu. Ne oluyor? Fazladan mücevher almak neredeyse imkansız çünkü sahte paraya gerçek para harcamam.Eğlenceli, ama büyük kusur. Taşlar kullanmadığımda benim için kayboluyor. Neyse ki, sadece oynayarak kazanabileceğiniz için hiçbiri satın alınmadı, ancak yine de bir dinozor kalemini yükseltmek ve en son kontrol ettiğinizde sahip olduğunuz mücevherlere sahip olmamak sinir bozucu.
Oyunu seviyorum ama uygulama açık olmadığı sürece, zamanlı etkinlikler geri sayım yapmıyor ve uzaktayken jeton birikmiyor. sistem kaynaklarını bu şekilde bağlamayı sevmiyorum! Oyuncuları çevrimiçi olmaya zorlarsanız çevrimdışı bir oyun sunmanın amacı nedir?
Bütün aile bu oyunu sever. İlk önce, büyükannesi ve büyükbabasıyla yazı geçirirken bu oyunu oynayan en küçüğümle konuşacak bir şey buldum. Şimdi her gün oynuyorum. Şimdi en büyük çocuğumuz ve eşim de oynuyor. Görmek istediğim iki değişiklik: Kullanılmayan 1 kazma ekseni, kazılacak başka bir şey olmadığında seviyelere taşınır. 2 savaş arenası, maksimum seviyeye çıkmak ve sadece oyuna karşı diğer oyuncularla savaşmak yerine daha fazla seviyeye sahipti.
Crazy Dino Park Rompicapi pjk
Bu oyunun kalitesi iyi. Konsept çok güzel. Ancak bu oyun bana göre değil. Benim demografime uymuyor. Bu çocuklar için gerçekten iyi bir oyun olurdu.
Abi oyun süper indirmenizi tavsiye ederim ama yazı ingilizce türkçe diyil
30. seviyeye ulaşana kadar oynadım, bu iyi tasarlanmış bir oyun değil. Mücevherler için para harcamazsanız, o kadar uzağa gidemezsiniz.
44 yaşındayım ve dinozor yapmaya bağımlıyım, bu harika ama tek sorun, ilerlemek için daha pahalı hale geldikçe. Ek 9/20/20 oyun bana son birkaç aydır ilerleme fırsatı vermedi. İlk ada asla geri gelmiyor, bu yüzden bunca zamandır 123. seviyede sıkışıp kaldım. Her cumartesi bugün bu adayı benim ilerleyebilmem için erişilebilir kılacaklarını düşünüyorum ama hayır. Sonunda bu oyunu bırakıyorum. Güzel bir koşu yaptık ama artık gitme zamanı. Bitirdim.
Crazy Dino Park Hlavolamy bhl
türkçe dil lütfen
99 level olarak 136 level "çok oyunculu" oluyor. Arada ciddi güç farkı olan canavarlar oluyor bu kadar büyük olacakken.
İyi oyun! Bütün ev halkımız bu oyunu oynuyor!Birkaç mikro işlem uzun bir yol kat eder, ancak oyunu hiçbir şey satın almadan baştan sona oynamak kesinlikle mümkündür.
Palabra Perfecta - Gramática en español Kata ero
Çocuklar için eğlenceli ve eğitici bir oyun! Tek sorun, bazen oyunun bir eklenti izleyerek ekstra araçlarınızı almanıza izin vermemesidir.
Çocuklarımla oynayabileceğim harika bir oyun! Bunu seviyoruz ve birkaç aydır telefonumda! Keşke daha fazla yıldız verebilseydik!
Seviye 76'da kaldım ve dinozor seviyesi 6 veya 7 seviye gibi artmalı.
Vakit geçirmek için güzel bir oyun, her dinozoru nasıl geliştirebileceğinizi seviyorum. Gitmek istediğiniz yere gitmek için kaydırmak yerine aslında tüm parkı görmek güzel olurdu.
1 türkcedil. 2 1kere acıp kapayınca. 1daha acımıyo
Diğer adaların kazılması için helikopterle bağlantı kurmakta sorun yaşamak. Yeni güncelleme yok ve bir yıldan fazla bir süredir 115. seviyede sıkışıp kaldım. Ejderha ve ahtapotu kazmanın daha kolay bir yolu olmalı. Bu artık gülünç.
Benimle dalga mı geçiyorsun! Bu oyun, şimdiye kadarki en tekrarlayan şey olana kadar eğlenceli. Kelimenin tam anlamıyla aynı kemikleri tekrar tekrar kazmaktan bıktım. Sonra çiftleşmeyen tuhaf renkli dinozorlar atıyorlar ve bu beni çileden çıkarıyor.
Tatmin güzellikte ve sade bir oyun. Daha fazla kazanılan sitelerde reklamlar hakkında daha fazla bilgi verilmelidir.
Harika 🤩 Bir sürü dino alabilirim ve gerçekten komik görünüyorlar Ki bence harika ve diğer dinolarla savaşmak eğlenceli ve hepsi harika bir oyun 👍😎🤩
Crazy Dino Park Rompicapi pjk
Eğlenceli bir oyun ama bazen başladığımda bana hiç para vermiyor, sanki hiç zaman geçmemiş gibi olacak ve gerçekten can sıkıcı olacak, eğer düzeltirsen oyunu yeniden indireceğim ama o zamana kadar bir yıldız
güncellemeden sonra sd karta aktaramiyorum
İyrenc bir oyun iynuyunca kustum
Yapacak çok şey olan iyi bir oyun. Sorun şu ki, seviyelerde yükseldikçe görevleri tamamlamanız daha uzun sürüyor. İhtiyacınız olan eşyaları alamamanın hayal kırıklığı her seviyede büyüyor. Sonunda, oyunun vermeyeceğini elde etmeye çalışmak için zaman ayırmaya değmeyeceğine karar verdi ve onu kaldırdı.
Bu oyunu başından beri oynuyorum ve çok seviyorum. Ancak bir kazı yerinde fiyatların ne kadar hızlı yükseldiği çok fazla ve değerli taşları nasıl topladığınız sonsuza kadar sürüyor. Dinoları geliştirmeyi seviyorum ve hepsi çok sevimli. iyi çalışmaya devam et
Berbat
Bu oyun bana göre hiç güzel değil
İyi ve hepsi ama sevmediğim TEK kısım, dinozorların yumurtadan çıkıp kutudan çıkmasının bu kadar uzun sürmesi.
oyun güzel
Crazy Dino Park Hlavolamy bhl
Bu oyunu, özelliklerin ve savaşların ne kadar şaşırtıcı olduğu ve gerçek gibi göründüğü ve hissettirdiği için seviyorum. Ben sadece oyunla yaptıklarını seviyorum ve içerik oluşturucuların yaptıklarını yapmaya devam etmelerini ve daha fazla güncelleme ile herkesi ve beni mutlu etmelerini istiyorum!!!
Crazy Dino Park Hjernegymnastik ggj
Süper valahi bilahi arkadaşlar bu arada oyunu yükleyenleri sucuk dükkanima teşekkür ederim 25€ dan satıyorum kilosunu bide tabiki dinoparkimada bekleeim sizi tüm dinoları bulabilirseniz ziyarer olabilir oyuncu kimligim #35P97660H0 bi birlikte araçla araştirmayada cikariz gerci ben tum dinolari ama size yardim teşekkür ben kuzencam tamamladim yardim etti amcam bayiliyor bu oyuna halam da bilmyo oyunu oynamayı ama kafa atip eğlenceli diyo (dediklerim yalan) !!! )
Eğlenceli oyun ama çabuk eskiyor. Dino dövüşü oldukça kötü.
Türk dili daha sonra 5
Bayıldım. Her zaman güncelleniyor, bu yüzden asla sıkılmıyorum ve o kadar adil ki, para harcamadan mücevher ve madeni para alabilirsiniz. Daha uzun ve biraz kısıtlama gerektirse de, bu oyun Forever'da oynadığım en iyi oyun. Basit ama akıllara durgunluk veren!
Bu oyunu bir yıldan fazla oynadı ve kazılara oldukça uzaktı ve Dino'ların yarısını topladı. Oyun, kaydetme dosyamı günceller ve bozar, muhtemelen devs hatası değil ama yine de çok rahatsız. Bunun dışında harika bir oyun. Kazılar sırasında daha iyi bir fosil çeşitliliği harika olurdu.
Güzel oyun ama bu oyundaki hatalar düzeltilmeli.
Çok sağlam bir oyun. AMA çok pahalı. Madende iskeleti zor bulunuyor ve para istiyor, başka bir yer geliyor başka dinazor açcam AMA PARAM YETMİYO. Para çok fazla eşya ve seçilemez 4 tane uzay 1 ona para yetmiyor ve tüm kemikler grlmiyor. Ayrıca dinazorlar küçük yaratıklara dönüşüyorlar. velociraptor tamamen şişmiş bir top deyil, ammonite nin kolu yok (normalde) yani yanı saçma o yüzden 4 yıldız. Biraz para isteyini azaltın!
Uzun çocuk oynuyorum. Oğlum da oynuyor. Basit ama çılgın bir oyun.
Oyunu genel olarak beğendim, ancak çeşitli türlerde ve hızlarda güçlü saldırı tekerlekleri olan dinozorların dövüş stilini değil. Mavi bölgeye asla girmem, sadece yeşil ve hızlı koordinasyon gerektirir.
Oyunu sildim yeniden kurdum gerimı sıfırdan başlayan bu iş böyle saçmalık mı olur?
MAL
Yemin ilk direk hem ben bir oyunu kolay kolay beyenmem
bir oyun 2019 da da oynuyordum sadece para ve elmas sıkıntısıum biraz onun dışında bir yok noktasından sadece para sıkıntısı çekiyorum
Bu oyunun iyi bir oyun olma potansiyeli çok yüksek ama her şeyin fiyatları saçma. Diğer şey, kemikleri bulmak için aldığınız kazma miktarıdır. Sadece oyunda gerçekten ilerlemem yeterli değil ve bu da ilgimi kaybetmeme neden oluyor. Bu oyunu daha ne kadar oynamaya devam edeceğimden emin değilim.
bu oyunu pek çok kez oynamayı denedim ama dinozoru bulup bir araya getirdikten sonra öğreticiye girdiğimde ekran kararacak ve işareti gösteren ok tıkladıktan sonra bile hiçbir şey olmuyor
her şeyiyle iyi oyun. ama çok oyunculu alan? Bu nasıl çalışıyor ki? Kazmama izin vermeyecek mi? herhangi bir şeye dokunduğumda sadece bir saat gösteriyor. içine girmek için neredeyse 20 bin harcandı